NEA

Παγοβολή για το καθάρισμα μιας McLaren F1 [video]

Το καθάρισμα και η συντήρηση αυτοκινήτων με πολύ μεγάλη αξία γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό με ειδικές μεθόδους. Όπως την παγοβολή.

Τα συνηθισμένα αυτοκίνητα πλένονται στο χέρι ή στα αυτόματα πλυντήρια. Φυσικά, το ίδιο δεν ισχύει για τα πανάκριβα αυτοκίνητα. Όχι μόνο επειδή δεν υπάρχει χώρος για τσιγγουνιές, αλλά και επειδή απαιτούνται πολύ ειδικές μέθοδοι για την μέγιστη προστασία και αντοχή στο χρόνο.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα καθαρισμού μίας άκρως συλλεκτικής McLaren F1 που πωλήθηκε σε δημοπρασία περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ. Το ενδιαφέρον στην όλη διαδικασία αφαίρεσης ακαθαρσιών είναι στα σημεία όπου δεν μπορεί να φτάσει το χέρι.

Για παράδειγμα, το εσωτερικό των θόλων των τροχών, τα δισκόφρενα ή οι τροχοί μπορούν να καθαριστούν με ένα σύστημα που ψεκάζει σε πολύ υψηλή πίεση ξηρό πάγο. Κάτι ανάλογο με την αμμοβολή με την διαφορά πως απλά απομακρύνει και δεν αλλοιώνει τις επιφάνειες των εξαρτημάτων.

Η παγοβολή είναι μια νέα μέθοδος που την βλέπουμε να χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!