NEAPINED

Mitsubishi: Επιστρέφει στην Ευρώπη με ολοκαίνουργιο Colt!

Η ιαπωνική εταιρία ετοιμάζεται για να επαναπροσδιορίσει την θέση της στην Ευρώπη λανσάροντας το 2023 το ολοκαίνουργιο Colt.

Με ένα μοντέλο από τα παλιά η Mitsubishi θα ανασυνταχθεί και θα επιστρέψει από του χρόνου στις αγορές της Ευρώπης. Εδώ βλέπετε την πρώτη επίσημα teaser εικόνα από το νέο Colt που θα αποτελέσει προϊόν συμπαραγωγής με τις Renault και Nissan.

Σχεδιαστικά βλέπουμε ένα πολύ μοντέρνο μπροστινό μέρος με στενούς προβολείς που δημιουργούν ένα μπούμερανγκ γύρω από το σήμα της μάρκας στην μάσκα. Προς τα πίσω διακρίνεται ένα κόμπακτ σύνολο με τις πόρτες να έχουν κρυφές λαβές κοντά στις τελευταίες κολόνες.

Όπως μαρτυρούν τα λογότυπα Hybrid EV λογικά το νέο Colt θα βασιστεί στην πλατφόρμα CMF-B και θα χρησιμοποιεί κοινά μηχανικά μέρη με του Clio από την στιγμή που το επόμενο Micra θα είναι μόνο ηλεκτρικό.

Πιθανότατα το νέο Colt να έχει το σύστημα πρόωσης του Clio E-Tech με το κινητήρα των 1.600 κ.εκ. με τους 140 ίππους. Ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλες εκδόσεις κινητήρων με ήπια υβριδικά συστήματα.

Το νέο Mitsubishi Colt αναμένεται στην Ευρώπη το φθινόπωρο του 2023. Μερικούς μήνες νωρίτερα αναμένεται και το ολοκαίνουργιο ASX.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!