NEAPINED

Facelift για τη BMW X7 με τροχούς έως 23 ίντσες!

Μετά από τρία και κάτι χρόνια παρουσίας στους δρόμους, τo μεγαλύτερο και επταθέσιο SUV της BMW περνά από το πρώτο του facelift και φρεσκάρεται σε κάθε επίπεδο.

Δεν ξέρω αν έχει τύχει να δείτε κάποια X7 στον δρόμο, αλλά είναι το SUV των 5,15 μέτρων που κοντράρεται στα επίπεδα της… στρατόσφαιρας με τα Audi Q8 και Mercedes GLS.

Πλέον έχει περάσει στο μισό της ζωής του και χάρη σε ένα facelift αποκτά φρέσκια εμφάνιση με επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα. Ειδικότερα τα μπροστινά είναι διαιρούμενα με τα LED ημέρας να είναι σλιμ και τοποθετημένα πιο πάνω από τους βασικούς προβολείς.

Η συνολική εικόνα -χάρη στη νέα διαμόρφωση του εμπρός μέρους με το νέο προφυλακτήρα με τα μικρότερα ανοίγματα και την επανασχεδιασμένη μάσκα που στην M60i είναι στάνταρ φωτιζόμενη- είναι πιο δυναμική. Πίσω υπάρχει νέο φωτεινό περίγραμμα, ενώ για πρώτη φορά υπάρχουν προαιρετικά ζάντες που φτάνουν τις 23 ίντσες!

Στο εσωτερικό υπάρχει εκτενής αναβάθμιση με νέα διάταξη και ένα κυρτό πάνελ που περιλαμβάνει ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 12,3 ίντσες και μια οθόνη αφής των 14,9 ιντσών. Εννοείται πως υπάρχουν και άλλες ανέσεις σε επίπεδο εξοπλισμού με περισσότερα συστήματα υποβοήθησης.

Η X7 έχει τρεις εκδόσεις κινητήρων με mild hybrid σύστημα 48V (περιστασιακά προσθέτει 12 ίππους και 200 Nm, για λίγα μέτρα προσφέρει ηλεκτροκίνηση στις πολύ χαμηλές ταχύτητες και για αυτό παράγει και τεχνητό ήχο για τους πεζούς) και στάνταρ xDrive τετρακίνηση με αυτόματο 8 άρι κιβώτιο Steptronic.

Οι βασικές είναι τρίλιτρες εξακύλινδρες. Είναι η βενζίνης xDrive40i των 380 ίππων και η ντίζελ xDrive40d των 352 ίππων. Η κορυφαία έκδοση είναι η M60i με τον V8 των 4,4 λίτρων να αποδίδει 530 ίππους και 750 Nm ροπής, ενώ το “-100” είναι υπόθεση μόλις 4,7 δευτερολέπτων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!