NEA

Πρώτες ενδείξεις από τη νέα Ford Mustang

Κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο οι πρώτες διαρροές και οι πρώτες ενδείξεις για το πως θα είναι η νέα Mustang που θα παρουσιαστεί σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα.

Η Ford ετοιμάζει νέα γενιά Mustang με την κωδική ονομασία S650. Η οποία δεν θα έχει όπως φαίνεται δραματικές αλλαγές στο αμάξωμα της αποτελώντας μια σχεδιαστική εξέλιξη.

Αλλαγές μεγάλες δεν θα υπάρχουν ούτε στα μηχανικά μέρη (θα διατηρηθεί ο 2.3 Ecoboost και ο V8 5.0), εκτός ίσως από την προσθήκη μίας υβριδικής έκδοσης.

Πάντως, η Mustang παραμένει το πιο δημοφιλές σπορ μοντέλο -για έβδομη συνεχόμενη χρονιά- στον κόσμο. Συγκεκριμένα, η Ford κατάφερε να πουλήσει μέσα στο 2021 σχεδόν 70.000 Mustang.

Το 76% πωλήθηκαν στην αγορά των ΗΠΑ αφήνοντας πίσω τo Dodge Challenger και την Chevrolet Camaro. Ωστόσο, το 2022 δεν ξεκίνησαν και τόσο καλά με τις πωλήσεις τους τρεις πρώτους μήνες να έχουν πέσει κατά 19%.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!