NEA

Ηλεκτρικό πατίνι που ακούγεται σαν μία Ferrari [video]

H Segway παρουσιάζει ένα κιτ ήχου που αρχικά είναι συμβατό με το GT2 στην τιμή των 150 δολαρίων. Για να δούμε αν θα ακολουθήσει και άλλη εταιρία το ίδιο παράδειγμα.

Για την απώλεια ήχου δεν παραπονιούνται μόνο οι οδηγοί των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αλλά και αυτοί με πατίνια. Και αυτό επειδή ο χειρισμός τους μπορεί να γίνει πολύ πιο ενδιαφέρον όταν υπάρχει ένα σύστημα που να παράγει ήχο.

Για παράδειγμα η Segway παρουσιάζει ένα ειδικό κιτ που ονομάζεται Ninebot Engine Speaker Engine Sound Simulation System. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία αδιάβροχη ηχόμπαρα που φορτίζει μέσω USB-C, συνδέεται μέσω Bluetooth και προσαρμόζεται στην κολόνα του τιμονιού.

Το κιτ αναπαράγει διάφορους ήχους με την βασική επιλογή να προσομοιώνει εκείνον ενός ηλεκτρικού οχήματος. Στη συνέχεια υπάρχει η επιλογή ήχου από μονοκύλινδρο μηχανάκι ή μία δικύλινδρη μοτοσικλέτα.

Για τους πιο απαιτητικούς υπάρχει η αναπαραγωγή ήχου από V8 ή ακόμη και από V12 κινητήρα. Εννοείται πως ο ήχος δεν είναι σταθερός αλλά μεταβάλλεται ανάλογα με την ταχύτητα και την θέση του χειρόγκαζου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!