PINEDΑΓΩΝΕΣ

GP Εμίλια Ρομάνια: Επικράτηση Verstappen στην Imola – Καταστροφή για την Ferrari

Η Red Bull έκανε το «1-2», στο βάθρο οι Perez και Norris – Καταστροφή για την Ferrari. Εκτός αγώνα από τον πρώτο γύρο ο Sainz που απογοητεύει την Ferrari – Παραλίγο εκτός ο Leclerc που τερμάτισε στην 6η θέση.

Όπως ήταν αναμενόμενο στο βρεγμένο τερέν της Imola το πλεονέκτημα είχαν οι Red Bull. Η εκκίνηση ήταν εξαιρετική για τις δύο Red Bull με τον Leclerc να ολιγωρεί και τον Sainz να τίθεται εκτός μάχης μετά από επαφή με τον Ricciardo. Δεύτερη συνεχόμενη του Sainz που παγιδεύτηκε στην Ταμπουρέλο και που απογοητεύει την ομάδα του.

Μετά το safety car η πίστα ξεκίνησε να στεγνώνει με τον Verstappen να κινείται ταχύτατα και έχοντας πίσω του τον Perez και τον Sainz. Έντονος προβληματισμός υπάρχει για τον Hamilton που είναι σταθερά πιο αργός από τον Russell και αρκετά πιο πίσω. Μέχρι τα μισά του αγώνα και πέρα από την πρώτη τριάδα τις εντυπώσεις είχαν οι Norris, Russell και Bottas συμπληρώνοντας την εξάδα.

Ο αγώνας στην Imola ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα με τον Verstappen να παίρνει την δεύτερη του νίκη στη φετινή σεζόν και το μπόνους του ταχύτερου γύρου. Στο βάθρο ο Perez και ο Norris.

O Leclerc ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού σε έξοδο έπεσε στον τοίχο και έπρεπε να μπει στα pits για να αλλάξει μπροστινή πτέρυγα. H Aston Martin είχε την χαρά να μαζέψει βαθμούς με τους Vettel και Stroll.

Επόμενο Grand Prix στο Μαϊάμι (8 Μαιου, στις 22:30), δείτε εδώ την βαθμολογία στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!