NEA

Μία Mustang πέφτει πάνω σε σχολικό λεωφορείο [video]

Το σοκαριστικό βίντεο καταγράφηκε από μια κάμερα με μία Mustang να πέφτει πάνω σε ένα σχολικό λεωφορείο στο Αλμπουκέρκη των ΗΠΑ.

To τρομακτικό περιστατικό έγινε πριν από περίπου δύο μήνες με το βίντεο να δίνεται στη δημοσιότητα πρόσφατα. Όπως μπορούμε να δούμε τα πλάνα είναι σοκαριστικά με μία Mustang που έκανε κόντρες να εμβολίζει το σχολικό λεωφορείο και τα παιδιά να τινάζονται στο εσωτερικό του λεωφορείου.

Όπως μπορούμε να αντιληφθούμε η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το λεωφορείο γύρισε στο πλάι και τους μαθητές να προσπαθούν να διαφύγουν από τα παράθυρα. Ευτυχώς, μόνο δύο παιδιά τραυματίστηκαν σχετικά σοβαρά αλλά δίχως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Όσο για τον οδηγό της Mustang το σίγουρο είναι πως θα την έχει βάψει που έβαλε σε κίνδυνο μαθητές για μία κόντρα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!