NEA

Τέλος εποχής για το Citroen Grand C4 SpaceTourer

Η γαλλική εταιρία αναμένεται μέσα στη χρονιά να σταματήσει την παραγωγή όλων της των MPV και προχωρώντας στην κατάργησή τους.

Με το Picasso η Citroen ήταν μια από τις πρώτες εταιρίες που είχαν πρωτοστατήσει στην κατηγορία των περιβόητων πολυμορφικών έχοντας ως βασικό στόχο το Opel Zafira και το Renault Scenic. Ωστόσο, το momentum ανήκει στα SUV και έτσι η γαλλική εταιρία μετά από τρεις σχεδόν δεκαετίες και πάνω από 4,5 εκατομμύρια πωλήσεις θα συνεχίσει χωρίς MPV στην γκάμα της.

Χαρακτηριστικό είναι πως μέσα στη χρονιά το Citroen C4 SpaceTourer θα καταργηθεί οριστικά. Συγκεκριμένα, το τελευταίο αυτοκίνητο θα βγει από το εργοστάσιο στο Vigo της Ισπανίας τον Ιούλιο του 2022, αφού ολοκληρωθούν όλες οι υπάρχουσες παραγγελίες.

Με την λήξη παραγωγής του συγκεκριμένου μοντέλου, το οποίο είχε παρουσιαστεί αρχικά το 2013, κλείνει μία μεγάλη παράδοση της Citroen στα πολυμορφικά, με μοντέλα που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα και στην χώρα μας όπως η Xsara Picasso. Tα μόνα ευρωπαϊκά μοντέλα που συνεχίζουν είναι τα Renault Scenic και VW Touran. Όχι όμως για πολύ, ακόμα…

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!