NEA

H νέα BMW M2 θα μας έρχεται από το Μεξικό

Το εργοστάσιο παραγωγής της νέας M2 βρίσκεται στο San Luis Potosi και τα πρώτα αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν να βγαίνουν στα τέλη του 2022.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα M2 έχει ήδη ξεκινήσει με τις δοκιμές να μπαίνουν στο τελευταίο στάδιο. Κάτω από το καπό θα υπάρχει μια αναβαθμισμένη έκδοση του τρίλιτρου μοτέρ της της Μ4 που θα αποδίδει περίπου 450 ίππους. Πιθανότατα να υπάρξει και μία ισχυρότερη έκδοση με πιο πιστάδικο στήσιμο.

Εδώ βλέπετε τις πιο πρόσφατες εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η BMW και που μας δείχνουν τη νέα M2 κάτω από έντονο καμουφλάζ. Ως φόντο είναι το εργοστάσιο στο San Luis Potosi.

Η παραγωγή της νέας M2 θα ξεκινήσει τέλη του έτους και με την προσθήκη της, το εργατικό δυναμικό θα αυξηθεί κατά 800 άτομα. Μετά την Σειρά 3 και τη νέα 2 Coupe, η νέα Μ2 θα είναι το τρίτο μοντέλο που θα παράγεται εκεί.

Για πολλούς θεωρείται η τελευταία γνήσια σπορ BMW αφού θα είναι αποκλειστικά πισωκίνητη και ενδεχομένως με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Αξιοσημείωτο είναι πως η έναρξη παραγωγής της M2 θα συνδυαστεί με τα 50 χρόνια από την ίδρυση του M Division της BMW.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!