NEA

ΗΠΑ: Νέα ανάκληση της Tesla

Η ανάκληση αφορά σε μοντέλα που έχουν κατασκευαστεί την περίοδο από το 2018 έως το 2022.

Μάλιστα η Tesla θα πραγματοποιήσει μια over-the-air ενημέρωση λογισμικού για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Η Tesla είπε ότι μια ενημέρωση υλικολογισμικού που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο αφαίρεσε ακούσια τη μονάδα ταχύτητας.

Η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας δήλωσε ότι τα οχήματα δεν συμμορφώνονται με ένα ομοσπονδιακό πρότυπο ασφάλειας μηχανοκίνητων οχημάτων και εάν οι οδηγοί δεν γνωρίζουν πόσο γρήγορα ταξιδεύουν, θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο σύγκρουσης.

Τον τελευταίο χρόνο, η Tesla έχει εκδώσει περισσότερες ανακλήσεις, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων υπό την πίεση από το NHTSA. Η Tesla μάλιστα ανακάλεσε ξεχωριστά την Παρασκευή ένα όχημα Model X του 2022 επειδή δεν είχε τοποθετηθεί βραχίονας στο κάθισμα της δεύτερης σειράς.

Η Tesla έχει εκδώσει συνολικά 10 εκστρατείες ανάκλησης το 2022, καλύπτοντας 2,1 εκατομμύρια οχήματα, είπε η NHTSA. Αυτός είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος αριθμός οχημάτων που ανακλήθηκαν φέτος μετά τη Ford Motor.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!