NEAPINED

Hyundai i30 N Drive-N για 800 τυχερούς

Πρόκειται για μια σπέσιαλ έκδοση του i30 N που θα παραχθεί στον περιορισμένο αριθμό των 800 αυτοκινήτων εκ των οποίων τα 620 θα διατεθούν στην Ευρώπη.

Αν περιμένετε βελτιώσεις στο σασί ή ακόμη περισσότερα άλογα πέφτετε έξω. O κινητήρας παραμένει ο ίδιος, στους 280 ίππους όπως και όλο το μηχανολογικό υπόβαθρο του i30 N. Θα βγει μόνο στην πεντάθυρη έκδοση και όχι στην fastback. Η τιμή του σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα είναι ελάχιστα υψηλότερη από την απλή έκδοση.

Έτσι, τα νέα στοιχεία στο Drive-N περιορίζονται σε αισθητικές βελτιώσεις, ενώ υπάρχουν δύο νέα χρώματα: το Phantom Black και το Serenity White Pearl, τα οποία συνδυάζονται με ζάντες 19 ιντσών σε χρώμα ματ μπρονζέ. Υπάρχουν επίσης κόκκινες και μπρονζέ πινελιές χαμηλά στο αμάξωμα, και ειδικά σήματα στα εμπρός φτερά τα οποία αναγράφουν τις συντεταγμένες της πίστας του Nurburgring.

Στην καμπίνα υπάρχει μία μικρή πλάκα που επισημαίνει την περιορισμένη παραγωγή του αυτοκινήτου, καθίσματά με δέρμα Αλκαντάρα με ειδικά χρωματιστά μοτίβα, κόκκινες ραφές το δερμάτινο τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων, κόκκινες ζώνες ασφαλείας, κόκκινα κουμπιά με τα προγράμματα Ν, αποκλειστικά πατάκια.

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει μία μεγάλη ηλιοροφή, οθόνη πολυμέσων 10,25 ιντσών, την πίσω μπάρα θόλων και την σουίτα συστημάτων υποβοήθησης Smart Sense της Hyundai.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!