NEAPINED

Fuel Pass: Συνεχίζεται η παρανόηση με την επιδότηση – Εκτός τα αγροτικά οχήματα;

Στα… κάγκελα οι αγρότες που δεν έχουν ακόμα λάβει σαφή απάντηση από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, σχετικά με το αν δικαιούνται ή όχι την επιδότηση καυσίμων.

Μετά από σχετική παρατήρηση πιστού αναγνώστη μας, πράγματι οι κάτοχοι αγροτικών αυτοκινήτων στις αγροτικές περιοχές της χώρας μας δεν έχουν πάρει ακόμα την επιδότηση καυσίμων.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση του αγροτικού συνεταιρισμού Ιεράπετρας που ζητά άμεση ενημέρωση από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, γιατί δεν λαμβάνουν οι αγρότες την επιδότηση.

Χαρακτηριστικά, ζητάνε άμεσα: «…τις λεπτομέρειες που καθιστούν τους αγρότες ως ΜΗ δικαιούχους του Μέτρου και συγκεκριμένα για το καύσιμο κίνησης ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.

α) η επιδότηση για το πετρέλαιο κίνησης έχει χορηγηθεί ήδη στα πρατήρια καυσίμων, (κατι που ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν ισχύει στην πράξη)

β) Δικαίωμα επιδότησης έχουν ΜΟΝΟ τα ΙΧ οχήματα και ΟΧΙ τα επαγγελματικά οχήματα (δηλαδή αγροτικά κτλ) αναφέρουν στην ανακοίνωση τους».

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. Προχτές το πρωί 03/05/2022 και ώρα περίπου 08:15, ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης κύριος Αναγνωστόπουλος, εμφανίστηκε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του Αντ1 και δήλωσε πως θα συμπεριληφθούν στους δικαιούχους και τα “αγροτικά” αυτοκίνητα (που θα έπρεπε να ήταν ήδη, καθώς είναι μεν φορτηγά αλλά ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, που ήταν το μόνο προαπαιτούμενο). Μέχρι σήμερα το πρωί 05/05/2022 δεν έχουν συμπεριληφθεί.

    1. Χαράς ευαγγέλια και στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια!!! Δευτέρα 09/05/22 μπήκαμε κι εμείς μέσα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!