NEA

Πόσα εκατομμύρια έπιασε μία πινακίδα κυκλοφορίας;

Η πινακίδα που βλέπουμε με την ένδειξη ΑΑ8 πωλήθηκε πριν από μερικές μέρες σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση στα Εμιράτα με αντίτιμο που ξεπέρασε τα 8,8 εκατ. ευρώ.

Η αγορά σπάνιων και περίεργων πινακίδων είναι ένα παράξενο χρηματιστήριο που ανθεί κυρίως στα Εμιράτα αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Στην ίδια εκδήλωση έπιασαν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ πινακίδες όπως F55, V66, Y66 και άλλες. Δεν ήταν όμως μόνο οι πινακίδες, καθώς βγήκαν σε δημοπρασία και κάποια special τηλεφωνικά νούμερα, όπως το 549999999 με 1,2 εκατ. δολάρια.

Αυτή πάντως δεν είναι η ακριβότερη πινακίδα στον κόσμο. Την θέση αυτή διεκδικεί η πινακίδα “ΜΜ” από την Καλιφόρνια με κόστος κοντά στα 22 εκατ. ευρώ. Η πιο γνωστή πώληση στην Βρετανία αφορούσε την πινακίδα “F1” για την οποία ζητήθηκαν λίγο πάνω από τα 18,5 εκατ. ευρώ.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!