NEAPINED

Πρεμιέρα 1 Ιουνίου για τη νέα Mercedes GLC

Σε περίπου δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή αποκάλυψη της νέας γενιάς της GLC που θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του έτους.

Η Mercedes ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία της παρουσίασης της νέας GLC δίνοντας στη δημοσιότητα δύο teaser σκοτεινές εικόνες. Από όσο μπορούμε να διακρίνουμε το πίσω μέρος που βλέπουμε πρέπει να ανήκει σε έκδοση AMG και βλέπουμε πως τα φωτιστικά σώματα είναι ελαφρώς πιο σλιμ.

Γενικότερα αυτό που περιμένουμε είναι μια εξέλιξη του τωρινού σχήματος της GLC δίνοντας έμφαση στην μπροστινή μάσκα και στους επίσης πιο στενούς προβολείς. Στο εσωτερικό θα δούμε την πιο πρόσφατη εκδοχή του MBUX με τις οθόνες 12,3 και 11,9 ιντσών ως πίνακα οργάνων και οθόνη πολυμέσων, αντίστοιχα. Από πλευράς πρακτικότητας θα δούμε και πίσω συρόμενα καθίσματα.

Μία πετυχημένη προσέγγιση μας δίνουν τα renderings του kolesa.ru

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη η νέα GLC θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τη C-Class. Η γκάμα των κινητήρων θα είναι πλήρως εξηλεκτρισμένη, θα προέρχεται από την C-Class και θα έχει στάνταρ σύστημα τετρακίνησης 4-Matic. Θα υπάρχει και ντίζελ, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον θα έχει η plug-in υβριδική έκδοση που με μπαταρία περίπου 20 kWh θα προσφέρει αυτονομία περίπου στα 100 χιλιόμετρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!