NEAPINED

Elon Musk: Ποια εταιρία φοβάται περισσότερο;

O μεγαλομέτοχος της Tesla παρατηρεί τις εξελίξεις της ηλεκτροκίνησης και αντιλαμβάνεται πως στο μέλλον τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Ο Musk βλέπει μόνο την VW (εννοώντας όλο τον όμιλο και τις μάρκες) ως έναν ευθέως αντίπαλο που θα μπορούσε να φτάσει τις πωλήσεις της Tesla, απατώντας σε πρόσφατη ερώτηση που του έγινε σε συνέντευξή του στους Financial Times.

Μάλιστα, ο Musk χαρακτήρισε την Volkswagen ως μία start-up εταιρία εννοώντας πως η Tesla είναι πρωτοπόρος και η πρώτη εταιρία που ασχολήθηκε σε μαζική επίπεδο παραγωγής στην ηλεκτροκίνηση.

Πρόσφατα, ο Herbert Diess, CEO του VW Group, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως θαυμάζει την Tesla για την πρόοδό της και την προσφορά της στην ηλεκτροκίνηση. Έτσι, ο Musk ανταποδίδει τις κολακείες δημιουργώντας ένα κλίμα ανταλλαγής φιλοφρονήσεων.

Πάντως, ο Musk εκτιμά πως η ηγετική θέση της Tesla δεν απειλείται και τόσο από Ευρωπαίους κατασκευαστές, αλλά από τους Κινέζους. Ειδικότερα όταν μπει στο παιχνίδι η Xiaomi.

Όπως χαρακτηριστικά είπε στην Κίνα οι υπάλληλοι εργάζονται ως αργά το βράδυ με όρεξη και μεράκι. Στις ΗΠΑ το μόνο που σκέπτονται είναι πως θα σχολάσουν νωρίς για το σπίτι ή άλλους τρόπους για να μην πάνε καθόλου στο γραφείο ή στο εργοστάσιο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!