NEAPINED

Τα ισχυρότερα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στον κόσμο έχουν 900 άλογα!

Προγράμματα για υψηλών επιδόσεων ή executive cars, υπάρχουν πολλά. Αλλά τι θα λέγατε αν η Hertz σας παρείχε τη δυνατότητα να νοικιάσετε μια Mustang με 900 άλογα;

Λένε πως τα πάντα μπορούν να γίνουν στις ΗΠΑ. Και την στιγμή που κοιτάζετε να νοικιάσετε κάποιο οικονομικό μοντέλο για τις διακοπές σας σε κάποιο ελληνικό νησί, στη αντίπερα όχθη ίσως αν υπάρχουν και κάποιοι που να κλείνουν μια Mustang Shelby μέσω από την πλατφόρμα της Hertz!

Αξιοσημείωτο είναι πως η Hertz είχε να διαθέσει ένα μοντέλο υπέρ-υψηλών επιδόσεων από την δεκαετία του 1960. Είχε μεγάλη παράδοση στην ενοικίαση σπορ μοντέλων, όμως μετά την πτώχευση απέσυρε τον στόλο. Τώρα τον ξαναχτίζει σιγά-σιγά καθώς η οικονομία ανακάμπτει από την πανδημία και ξεκινά με Mustang Shelby GT500 των 900 ίππων.

Συνολικά θα υπάρξουν μόλις 25 αυτοκίνητα διαθέσιμα για το δίκτυο της εταιρίας που θα έχουν καπό από ανθρακόνημα και σπέσιαλ απόληξη για να ακούγεται το κελάϊδισμα του V8 των 5,2 λίτρων. Όλες οι νοικιάρικες Shelby είναι βαμμένες στα χρώματα της Hertz και διαθέσιμες προς ενοικίαση στο Λας Βέγκας, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, και σε διάφορες πόλεις της Φλόριντα.

Για τους πιο λιγότερο απαιτητικούς θα υπάρχει και μία πιο απλή έκδοση, η GT-H που με δίχως μηχανικό υπερσυμπιεστή αποδίδει 450 ίππους. Εννοείται πως θα υπάρχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και σε περισσότερες Πολιτείες. Περιττό, πάντως θα ήταν να πούμε πως το ποσό της εγγύησης (για να μην πούμε της αποφυλάκισης για όσους κάνουν ταρζανιές) δεν θα είναι το ίδιο με ένα Fiesta.  

Όταν η Hertz νοίκιασε Shelby Mustangs το 1966, μερικές φορές και με αγωνιστικά αυτοκόλλητα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!