PINEDΑΓΩΝΕΣ

Τι έκανε τον Charles Leclerc να κοκκινήσει από τη ντροπή του; [video]

Η οδήγηση ενός παλιού μονοθεσίου από ένα πιλότο της σύγχρονης Formula 1 δεν είναι καθόλου εύκολη. Δείτε τι έπαθε ο Leclerc με την Ferrari του Niki Lauda.

Στο κανάλι της Formula 1 είχαμε δε τον Charles Leclerc να αγκομαχεί να ελέγξει ένα παλιό μονοθέσιο δικαιώνοντας όσους θεωρούν πως οι πραγματικοί πιλότοι τελείωσαν κάπου στην εποχή του Michael Schumacher.

Με αφορμή το Grand Prix που θα γίνει στο Μονακό στις 29 του μήνα, στο Πριγκιπάτο διεξάχθηκε το ιστορικό Grand Prix. Με τον Charles Leclerc να πιλοτάρει μια Ferrari 312B3, ίδια με αυτή του Niki Lauda που είχε πάρει την pole στο Μονακό το 1974.

Για κακή του τύχη όμως ο Μονεγάσκος έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου στη Rascasse και τραυμάτισε σοβαρά την ιστορική Ferrari στο πίσω μέρος. «Το πεντάλ του φρένου τερμάτισε. Ήμουν τυχερός που συνέβη σε εκείνο το σημείο», είπε σοκαρισμένος ο Charles λίγο μετά το ατύχημα.

Εκτός από τον εγωισμό του Leclerc ο οποίος έχει γίνει θέμα σε όλα τα social media, τραυματίστηκε αρκετά και το πολύτιμο μονοθέσιο, το οποίο οδηγήθηκε στα πιτς για να ακολουθήσει η μακροχρόνια διαδικασία της επισκευής. Πάντως, δεν χωρά αμφιβολία πόσο ΜΕΓΑΛΟΙ ήταν οι παλιότεροι οδηγοί που είχαν να κουμαντάρουν πρωτόγονα -σε σχέση με τα σημερινά- μονοθέσια.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!