NEAPINED

Διαρροή για το νέο Honda CR-V

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας γενιάς CR-V που θα διαφέρει ελάχιστα από το αυτοκίνητα που θα δούμε το 2023 στους δρόμους της Ευρώπης.

Στην Honda έχει πέσει πολύ δουλειά. Ήδη έχει ξεκινήσει το εμπορικό λανσάρισμα του νέου HR-V, ενώ στις αρχές του 2023 θα λανσαριστεί το νέο Civic. Λίγο μετά θα κυκλοφορήσει και το νέο ZR-V, ένα SUV με σπορ σχεδίαση που θα τοποθετείται ανάμεσα στα HR-V και CR-V.

To CR-V θα παραδώσει την σκυτάλη στην 6η του γενιά που θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2023. Πιθανότατα θα διαθέτει το υβριδικό σύστημα e:HEV με δίλιτρο κινητήρα, τετρακίνητη έκδοση. Για πρώτη φορά για ένα μοντέλο Honda θα έχει και plug-in υβριδική έκδοση.

Στην οθόνη σας μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν και μας δείχνουν το νέο CR-V. To οποίο έχει μια ελκυστική μίνιμαλ σχεδίαση με μία μεγάλη μάσκα μπροστά που εναρμονίζεται πετυχημένα με τους στενούς προβολείς.

Στο πίσω μέρος έχουν διατηρηθεί τα μερικώς κάθετα φωτιστικά σώματα ως ένα στοιχείο άμεσης αναγνωρισιμότητας. Όσο για το εσωτερικό περιμένουμε να δούμε μία σύγχρονη εκτέλεσε όπως στα νέα Civic και HR-V. Περισσότερα, προσεχώς!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!