NEA

Ένα Land Rover Defender 130 για οκτώ άτομα

Το Land Rover Defender 130 θα παρουσιαστεί τέλη του μήνα και θα χωρά την οικογένεια και τα πεθερικά χάρη στην διάταξη «2-3-3».

Όπως μπορούμε να δούμε από την πρώτη εικόνα τo Defender 130 διατηρεί τις ίδιες βασικές σχεδιαστικές γραμμές με την υπόλοιπη γκάμα, το 90 και το 110. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το μεταξόνιο παραμένει ίδιο, στα 3.022 χιλιοστά.

Ωστόσο, θα είναι αυξημένο το μήκος κατά 342 χιλιοστά και φθάνει πλέον στα 5,1 μέτρα. Έτσι, χάρη στο αυξημένο μέγεθος, το Defender 130 θα έχει διάταξη καθισμάτων «2-3-3».

Στο σημείο αυτό να πούμε πως το 110 έχει δυνατότητα για τρίτη σειρά καθισμάτων, όμως μπορούσαν να φιλοξενήσουν δύο επιβάτες και όχι τρεις όπως συμβαίνει στο 130. Φυσιολογικά, το 130 θα έχει και «κανονικό» χώρο για αποσκευές, κάτι που δεν συνέβαινε με το 110.

Η γκάμα των κινητήρων είναι η ίδια με των υπόλοιπων Defender. Στο θέμα της τιμής αναμένεται να κοστίζει λίγο παραπάνω από το επταθέσιο 110, το οποίο στην χώρα μας ξεκινά από τις περίπου 72.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!