NEA

GP Ισπανίας: Ο Leclerc την pole position!

Ο Leclerc κατάφερε να κάνει έναν εξαιρετικό γύρο στο τέλος του Q3 και να πάρει την pole. Άτυχος ο Verstappen που είχε πρόβλημα με την υβριδική μονάδα. Πίσω από τον Ολλανδό θα ξεκινήσει η Ferrari του Sainz. Πολύ καλός ο Russell. Παρακάτω η σειρά εκκίνησης στον αυριανό αγώνα  με τα πράσινα φώτα να ανάβουν στις 16:00.

Μόλις 0,323 του δευτερολέπτου χώριζαν τελικά τον Charles Leclerc και τον Max Verstappen στα επίσημα προκριματικά του Γκραν Πρι της Ισπανίας. Έτσι ο οδηγός της Ferrari θα ξεκινήσει αύριο από την pole position με τον πιλότο της Red Bull, ο οποίος παραπονέθηκε ότι έχασε ισχύ στο τέλος, να βρίσκεται ακριβώς πίσω του.

Τρίτος στη σειρά εκκίνησης στον αγώνα της πατρίδας του θα είναι ο Carlos Sainz, ενώ ακολουθούν ο Russell και ο Perz με τον Hamilton να είναι 6ος, μια θέση μπροστά από τον Bottas.

Κατατακτήριες

  1. Leclerc, Ferrari
  2. Verstappen, Red Bull
  3. Sainz, Ferrari
  4. Russell, Mercedes
  5. Perez, Red Bull
  6. Hamilton, Mercedes
  7. Bottas, Alfa Romeo
  8. Magnussen, Haas
  9. Ricciardo, McLaren
  10. Schumacher, Haas

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!