NEAPINED

Η Mercedes δημιουργεί την δική της Mythos

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της γκάμας της η Mercedes ανακοινώνει ένα νέο σήμα που θα βρίσκεται πάνω από την Maybach!

Πρόσφατα γράψαμε για την πρόθεση της Mercedes να επιστρέψει στα υψηλότερα premium επίπεδα καταργώντας από τα μέσα της δεκαετίας τις A-Class και B-Class. Πιθανότατα οι βασικές Mercedes θα είναι plug-in και καθαρά ηλεκτρικά που θα βασίζονται στη νέα πλατφόρμα MMA.

Τώρα, η Mercedes ανακοινώνει το νέο σήμα της, την Mythos, στην οποία θα εντάσσονται τα πιο ποθητά και φυσικά πιο ακριβά μοντέλα της. Θα είναι μια μπράντα με πολύ περιορισμένο αριθμό μοντέλων που θα ανταγωνίζονται Aston Martin, Ferrari, McLaren κ.α. Το πρώτο Mythos θα είναι ένα speedster βασισμένο στη νέα Mercedes-AMG SL.

Πέρα από τη Mythos η Mercedes θα περιορίσει πάρα πολύ τα πιο «οικονομικά» της μοντέλα (εκεί που υπάρχουν μικρότερα περιθώρια κέρδους) και θα εστιάσει στα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα. Αυτό σημαίνει πως η γκάμα της θα ξεκινά από την C-Class και πάνω, όπως στα παλιότερα χρόνια πριν εμφανιστεί η A-Class.

Στόχος είναι η συρρίκνωση της παραγωγικότητας και των λειτουργικών εξόδων με ταυτόχρονη αύξηση της κερδοφορίας μέσα από τα ακριβότερα μοντέλα. Κάτι που σημαίνει πως στα επόμενα χρόνια τελειώνουν οι «φτηνές» Mercedes.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!