NEAPINED

H Pagani Huayra βαστάει ακόμη

Όσα ηλεκτρικά supercars και αν βγουν στο μέλλον ο Horacio συνεχίζει τον μύθο του με την ειδική έκδοση NC πριν τα αποκαλυπτήρια του κύκνειου άσματος της Huayra.

Η Huayra NC είναι ένα one-off που την παρήγγειλε ένας ανώνυμος πιστός πελάτης της Pagani. Το ιδιαίτερο στοιχείο αφορά κυρίως στην μπλε σκούρα βαφή του αμαξώματος με την κόκκινη λωρίδα να περνά από την οροφή.

Κόκκινο χρώμα υπάρχει και στην αεροτομή αλλά και σε διάφορα σημεία του αμαξώματος όπως το εμπρός splitter. H μπλε απόχρωση κυριαρχεί και στο σαλόνι, το οποίο είναι καλυμμένο από δέρμα αλκαντάρα, και πάλι με κάποιες κόκκινες νύξεις σε επιλεκτικά σημεία.

Ο κινητήρα παραμένει ο ίδιος V12 της Mercedes-AMG με απόδοση στους 842 ίππους. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός επτατάχυτου σειριακού κιβωτίου, ενώ το βάρος έχει μειωθεί στα μόλις 1.240 κιλά.

Πέρα όμως από την NC ο Horacio Pagani ετοιμάζει τον επίλογο της Huayra. Θα ονομάζεται C10 (από τον 10ετή κύκλο του μοντέλου) και θα έχει τον ίδιο V12. Μάλιστα, θα αποδίδει 40 άλογα επιπλέον και θα κρύβεται στο πίσω μέρος μίας ελαφρύτερης κατασκευής. Ήδη η ιταλική φίρμα έχει ανακοινώσει την παρουσίαση της C10 για τις 12 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!