ΑΓΩΝΕΣ

O Kimi Raikkonen θα τρέχει στο NASCAR

Στον Φινλανδό δεν αρέσει να κάθεται και για αυτό επιστρέφει στο πρωτάθλημα του NASCAR που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις ΗΠΑ.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο ο Kimi Raikkonen είναι ο επικεφαλής της ομάδας μοτοκρός της Kawasaki. Αλλά όπως φαίνεται βαρέθηκε να ασχολείται με δουλειές γραφείου και αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ήθελε να τρέξει και πάλι, όμως ο το αφεντικό της Trackhouse πήγε στο σπίτι του στην Ελβετία και τον έπεισε να συμμετέχει στους αγώνες. Έτσι, ο Iceman, όπως είναι το παρατσούκλι του, θα τρέξει τον Αύγουστο στην πίστα του Watkins Glen με ένα αυτοκίνητο της ομάδας Trackhouse.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Kimi δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε άλλους αγώνες αφού είχε αγωνιστεί στο WRC για δύο σεζόν (2010-11) με την Citroen.

Τέλος, να πούμε πως ο Raikkonen αποχώρησε πέρυσι από την Formula 1 μετά από 349 Grand Prix, 21 νίκες, 18 pole positions, 108 podium και με τον τίτλο του τελευταίου πρωταθλητή της Ferrari το 2007.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!