NEA

Ηλεκτρικό Subaru P25 από την Prodrive

Το νέο P25 αποτίει φόρο τιμής στο αγωνιστικό μοντέλο του 1997 και στο 22Β με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων από την συγκλονιστική εκείνη χρονιά στο WRC.

Ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα στην ιστορία των αγώνων Ράλι, το Subaru Impreza επιστρέφει. Υπεύθυνη για αυτή την αναβίωση είναι η ίδια η Prodrive, η εταιρία που συνέδεσε το όνομά της με την εξέλιξη των Subaru και την χρυσή εποχή των ράλι.

Η σύγχρονη εκδοχή χρησιμοποιεί έναν επίπεδο τετρακύλινδρο με απόδοση πάνω από 400 ίππους. Το κιβώτιο είναι ημιαυτόματο έξι σχέσεων, με paddles στο τιμόνι. H Prodrive υποστηρίζει ότι έχει γίνει χρήση carbon σε αρκετά σημεία του αμαξώματος.

Η σχεδίαση του αυτοκινήτου έχει στοιχεία από διάφορες εποχές του Impreza, με τα εμπρός στρογγυλά φώτα ομίχλης να είναι βγαλμένα από το 22Β. Οι καθρέπτες είναι από το αγωνιστικό αυτοκίνητο, ενώ οι προφυλακτήρες και τα φτερά είναι πολύ πιο έντονα. Οι τροχοί πάντως δεν είναι οι κλασικοί μπρονζέ εκείνης της εποχής αλλά νέας σχεδίασης από την Prodrive.

Εικόνες από το σαλόνι δεν έχουμε ακόμα, ενώ όπως μαθαίνουμε το αυτοκίνητο θα βγει σε μόλις 25 κομμάτια, και θα παρουσιαστεί στο Goodwood. Η εταιρία έχει ανοίξει πλατφόρμα που να δέχεται εκδήλωση ενδιαφέροντος από πελάτες, και υπόσχεται ότι οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν πριν το τέλος της χρονιάς.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!