NEAPINED

Πήρε κλήση για υπερβολική ταχύτητα ενώ το αυτοκίνητο ήταν ακίνητο!

Η Alpine A110 είναι ένα από τα πιο ναζιάρικα σπορ μοντέλα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ και λογικό είναι να έχει συναντηθεί αρκετές φορές με την τροχαία.

Ωστόσο, αυτή την φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού μία Alpine A110 ενός οδηγού στην Γαλλία πήρε κλήση για υπερβολική ταχύτητα την στιγμή που ήταν… ακίνητη! Πως έγινε αυτό;

Πολύ απλά, το αυτοκίνητο βρισκόταν πάνω σε έναν γερανό της οδικής βοήθειας με το εμπρός του μέρος να κοιτά προς τα μπροστά. Κάποια στιγμή ο οδηγός του γερανού πέρασε μπροστά από ένα ραντάρ με ταχύτητα στα 79 χλμ./ώρα ενώ το όριο ήταν στα 70 χλμ./ώρα.

Έτσι, το φωτογραφικό ραντάρ αποθανάτισε στις 12 Μαρτίου την πινακίδα κυκλοφορίας της Alpine και όχι του γερανού. Η όλη διαδικασία στην Γαλλία είναι αυτόματη, οπότε κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει ότι κάτι είναι λάθος. Απλή λογική, αφού οι κάμερες είναι ρυθμισμένες να «πιάνουν» το πίσω μέρος και όχι το μπροστά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!