NEAPINED

H Alfa Romeo GT Veloce έχει την καρδιά της Giulia

Πρόκειται για ένα ακόμη από τα πιο ελκυστικά restomods που έχουμε δει τελευταία. Αυτή τη φορά από την γερμανική Emilia Auto.

Τα restomods είναι αυτοκίνητα ανεξάρτητων εταιριών που βασίζονται σε παλιότερα μοντέλα με εκσυγχρονισμένα μονταρισμένα στοιχεία. Κάποιες φορές είναι ηλεκτρικά, αλλά τις περισσότερες με θερμικούς κινητήρες.

Όπως και η εικονιζόμενη αναβίωση της GT Coupe της δεκαετίας του 1970, η οποία έχει κάτω από το καπό της ένα V6 της Giulia Quadrifoglio με τα 540 άλογα. Φυσικά, στο custom made πλαίσιο έχουν γίνει πολλές μετατροπές ώστε να χωρέσει και η μετάδοση της Giulia.

Πάντως, η σχεδίαση του αμαξώματος είναι άκρως εντυπωσιακή συνδυάζοντας το κλασικό στοιχείο με μια σύγχρονη δυναμική. Οι εικόνες που βλέπετε είναι ψηφιακές, ενώ αναμένονται και για το εσωτερικό που θα έχει οθόνη αφής 8,8 ιντσών με σύστημα πολυμέσων.

Το πρότζεκτ έχει αρκετούς χρηματοδότες και τα πρώτα αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν να κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Αμβούργο από τα τέλη του έτους.

Λογικά, δεν θα υπάρξουν περισσότερα από τα δάχτυλα δύο χεριών. Άλλωστε, το restomod της GT είναι ένα από τα ακριβότερα αφού το κάθε ένα θα κοστίζει περίπου 400.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!