NEA

Που θα ασφαλτοστρωθούν οι τελευταίοι χωματόδρομοι στην Π. Αττικής;

Εκσυγχρονίζεται το οδικό δίκτυο του Δήμου Αχαρνών μετά και την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου Σπ. Βρεττού και του ανάδοχου εργολάβου, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής  με προϋπολογισμό που ανέρχεται στο ποσό των 3.170.000 ευρώ, περιλαμβάνεται στην προγραμματική σύμβαση που υπέγραψαν πρόσφατα ο Περιφερειάρχης Αττικής και ο Δήμαρχος Αχαρνών και αφορά την κατασκευή δρόμων των Πολεοδομικών Ενοτήτων Αγ. Παρασκευής, Πανοράματος και Μπόσκιζας του Δήμου Αχαρνών.

Πρόκειται για περιοχές στις οποίες πολλοί δρόμοι παραμένουν χωματόδρομοι, ενώ άλλοι είναι διανοιγμένοι με κράσπεδα και άλλοι διανοιγμένοι χωρίς κράσπεδα. Συγκεκριμένα, η κατασκευή των δρόμων περιλαμβάνει εργασίες κατασκευής βάσης και υπόβασης, κρασπεδορείθρων όπου απαιτούνται, καθώς και εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Επίσης, περιλαμβάνονται διανοίξεις (καθαίρεση και ανακατασκευή μανδρών) και πλακόστρωση πεζοδρομίων. Το συνολικό μήκος του οδικού δικτύου στο οποίο θα γίνουν οι παρεμβάσεις αγγίζει τα 9,3 χιλιόμετρα.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!