NEA

Ένα Nissan Navara-R με 1.000 ίππους

Το πανίσχυρο Navara χρειάστηκε δυο χρόνια προετοιμασίας για να «φορέσει» τον κινητήρα ενός GT-R και να φτάσει τα 1.000 άλογα!

Με την πρώτη ματιά γίνεται αντιληπτό πως κάτι δεν πάει καλά με αυτό το Navara. Καταρχήν, έχει τόσες πολλές αλλαγές με αεροδυναμικές προσθήκες που θα τις ζήλευε ακόμη και ένα supercar. Οι θόλοι των τροχών έχουν μεγαλώσει, τα μετατρόχια έχουν αυξηθεί, οι τροχοί είναι αγωνιστικοί ενώ γενικότερα αυτό το Navara είναι από τα πιο τρελά που έχουμε δει.

Το πιο τρελό από όλα κρύβεται κάτω από το καπό όπου συναντάμε έναν V6 από ένα GT-R. Για την περίσταση ο twin-turbo V6 έχει ανέβει από τα 3,8 στα 4,1 λίτρα, έχει νέα ενισχυμένη υπερτροφοδότηση, πολλές αναβαθμίσεις και άλλα πολλά ώστε να αποδίδει τα 1.000 του άλογα.

Τα οποία περνούν στους τέσσερις τροχούς με τους άξονες και τα διαφορικά να τα έχει επιμεληθεί η Dodson Motorsport. Ταυτόχρονα, έχουν προστεθεί ειδικά αμορτισέρ, έχουν γίνει βελτιώσεις στο πλαίσιο, και υπάρχουν και τροχοί 20 ιντσών της BBS με ειδικά αγωνιστικά φρένα της Alcon.

Και όπως είναι λογικό το Navara-R είναι ένα από τα πιο γρήγορα pick-up στον κόσμο, έστω και αν δεν έχουμε στοιχεία για τις επιδόσεις του… Πάντως, μπορεί να το παραγγείλει κανείς από την βρετανική SB Motorsport (την οποία «τρέχει» ο Βρετανός πρωταθλητής ντριφτ Stephen «Baggsy» Biagioni) έναντι περίπου 300.000 ευρώ. Αυτό θα πει super-pickup!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!