NEA

Ατύχημα με μία Ferrari F8 Spider

Η αστυνομία της περιοχής υποστηρίζει ότι ο οδηγός της Ferrari έχασε τον έλεγχο σε μία κλειστή στροφή και χτύπησε το εμπρός μέρος ενός βυτιοφόρου.

Στην εικόνα βλέπουμε ότι απέμεινε από μία F8 Spider η οποία συγκρούστηκε με ένα φορτηγό στην βόρεια Ιταλία. Δύσκολο να επισκευαστεί αυτή η καταστροφή, οπότε η συγκεκριμένη F8 μάλλον πηγαίνει για ανταλλακτικά.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες έχει «εξαφανιστεί» σχεδόν όλο το πίσω αριστερά μέρος, εκεί όπου μάλλον συγκρούστηκε με το φορτηγό. Ο πίσω αριστερά τροχός έχει φύγει τελείως από το αυτοκίνητο, ενώ μεγάλες καταστροφές έχουν υποστεί οι αναρτήσεις και βέβαια το πλαίσιο.

Τα ατυχήματα με αυτοκίνητα της Ferrari πάντα προκαλούν το ενδιαφέρον του κοινού, και έτσι για άλλη μια φορά βρέθηκε μία στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Για εντελώς λάθος λόγους.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!