ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

4η Πανελλήνια Αυτοκινητοδρομία με ιστορικά οχήματα ΚΡΗΤΗ 2022

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Οχημάτων Εποχής  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής, διοργανώνει την 4η Πανελλήνια Αυτοκινητοδρομία με ιστορικά οχήματα ΚΡΗΤΗ 2022 με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η αυτοκινητοδρομία θα γίνει το τριήμερο 11-12-13 Ιουνίου με δύο υπέροχες διαδρομές και στατικές εκθέσεις οχημάτων όπου θα μπορούν να φωτογραφηθούν με τα ιστορικά οχήματα οι επισκέπτες του νησιού.

Αναλυτικό πρόγραμμα:

  • Σάββατο 11 Ιουνίου, ώρα 10:00-12:00: υποδοχή πληρωμάτων και τεχνικός έλεγχος των οχημάτων στον Μουσειακό Πολυχώρο του ΠΑ.Σ.Ο.Ε. στα  Έξω Λακώνια
  • Σάββατο 11 Ιουνίου, ώρα 18:00-24:00 στατική έκθεση οχημάτων στο Λιμάνι Αγίου Νικολάου- Άγαλμα Ευρώπης.
  • Κυριακή 12 Ιουνίου, ώρα 10:00: έναρξη 4η Πανελλήνιας Αυτοκινητοδρομίας. Αφετηρία  Μαρίνα Αγίου Νικολάου με διαδρομή Άγιος Νικόλαος-Σητεία
  • Κυριακή 12 Ιουνίου, ώρα 13:00-17:00 στατική έκθεση οχημάτων στο Λιμάνι Σητείας
  • Δευτέρα 13 Ιουνίου, ώρα 10:00: αναχώρηση με διαδρομή  Άγιος Νικόλαος -Νεάπολη- Ποτάμους –Μονή Κρουσταλλένιας οροπέδιο Λασιθίου- Μάλια.

Σε δήλωση του ο πρόεδρος της ΠΑΣΟΕ Γιώργο Μπελούκας αναφέρει: «Ελπίζουμε η προσπάθεια επαναδραστηριοποίησης μετά την παύση λόγω covid-19 να οδηγήσει σε μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση, με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του ιστορικού οχήματος.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Αγαπάτε το Caroto όσο και εμείς;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο ποιοτικό περιεχόμενο που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη στο έργο μας θα ήταν να απενεργοποιήσετε για το συγκεκριμένο ιστότοπο το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Η ομάδα του Caroto