ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

4η Πανελλήνια Αυτοκινητοδρομία με ιστορικά οχήματα ΚΡΗΤΗ 2022

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Οχημάτων Εποχής  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής, διοργανώνει την 4η Πανελλήνια Αυτοκινητοδρομία με ιστορικά οχήματα ΚΡΗΤΗ 2022 με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η αυτοκινητοδρομία θα γίνει το τριήμερο 11-12-13 Ιουνίου με δύο υπέροχες διαδρομές και στατικές εκθέσεις οχημάτων όπου θα μπορούν να φωτογραφηθούν με τα ιστορικά οχήματα οι επισκέπτες του νησιού.

Αναλυτικό πρόγραμμα:

  • Σάββατο 11 Ιουνίου, ώρα 10:00-12:00: υποδοχή πληρωμάτων και τεχνικός έλεγχος των οχημάτων στον Μουσειακό Πολυχώρο του ΠΑ.Σ.Ο.Ε. στα  Έξω Λακώνια
  • Σάββατο 11 Ιουνίου, ώρα 18:00-24:00 στατική έκθεση οχημάτων στο Λιμάνι Αγίου Νικολάου- Άγαλμα Ευρώπης.
  • Κυριακή 12 Ιουνίου, ώρα 10:00: έναρξη 4η Πανελλήνιας Αυτοκινητοδρομίας. Αφετηρία  Μαρίνα Αγίου Νικολάου με διαδρομή Άγιος Νικόλαος-Σητεία
  • Κυριακή 12 Ιουνίου, ώρα 13:00-17:00 στατική έκθεση οχημάτων στο Λιμάνι Σητείας
  • Δευτέρα 13 Ιουνίου, ώρα 10:00: αναχώρηση με διαδρομή  Άγιος Νικόλαος -Νεάπολη- Ποτάμους –Μονή Κρουσταλλένιας οροπέδιο Λασιθίου- Μάλια.

Σε δήλωση του ο πρόεδρος της ΠΑΣΟΕ Γιώργο Μπελούκας αναφέρει: «Ελπίζουμε η προσπάθεια επαναδραστηριοποίησης μετά την παύση λόγω covid-19 να οδηγήσει σε μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση, με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του ιστορικού οχήματος.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button