NEA

BMW M2: Η τελευταία δίχως υβριδικά υποκατάστατα

Η νέα M2 θα είναι η τελευταία μη υβριδική «Μ» που θα έχει μεν θερμικό κινητήρα αλλά δίχως κανένα ηλεκτρικό μοτέρ.

Ο υπεύθυνος του M Division, Frank van Meel, δήλωσε ότι η τελευταία σπορ BMW που θα έχει αποκλειστικά και μόνο κινητήρα εσωτερικής καύσης θα είναι η νέα Μ2. Κάτι που σημαίνει πως θα δεν θα υπάρχει κάποιας μορφής ηλεκτρική υποβοήθηση.

Είναι προφανές ότι τα μοντέλα που επιμελείται το M Division θα πρέπει να εξηλεκτριστούν και αυτά έχοντας μία ελάχιστη ήπια υβριδική υποβοήθηση που μπορεί ωστόσο να φτάνει και σε μία plug-in διάταξη. Όπως θα γίνει με την επόμενη M5.

BMW M240i

Κάτω από το καπό της νέας M2 θα υπάρχει μια αναβαθμισμένη έκδοση του τρίλιτρου μοτέρ της της Μ4 που θα αποδίδει περίπου 450 ίππους. Πιθανότατα να υπάρξει και μία ισχυρότερη έκδοση με πιο πιστάδικο στήσιμο.

Υπενθυμίζεται πως η νέα Μ2 με τον κωδικό G87 θα κατασκευάζεται στο Μεξικό και η παραγωγή της θα ξεκινήσει λίγο πριν το τέλος της χρονιάς. Παρακάτω βλέπετε μερικές από τις πιο πρόσφατες εικόνες με καμουφλάζ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!