NEA

O Gordon Murray ετοιμάζει και ηλεκτρικά SUV

O γκουρού των σούπερ σπορ μοντέλων και ένα από τα πιο μεγάλα μυαλά της σύγχρονης αυτοκίνησης, φαίνεται να υποκύπτει και αυτός στη μόδα των SUV.

Ο δημιουργός της αρχέτυπης McLaren F1 ακολουθεί τις τάσεις της εποχής και σχεδιάζει την παραγωγή και ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Έτσι, μετά τα δύο κεντρομήχανα V12, τα T.50 και T.53 ο Gordon Murray ανακοίνωσε πως σχεδιάζει την παραγωγή δύο ηλεκτρικών SUV.

Σε αντίθεση με τα πανάκριβα T.50 και T.33, τα δύο ηλεκτρικά SUV θα είναι πολύ πιο φθηνά έτσι ώστε να είναι πιο προσιτά στο ευρύ κοινό. Το ένα θα είναι τετραθέσιο με πιο κόμπακτ διαστάσεις και σπορ προσανατολισμό, ενώ το άλλο θα έχει πέντε θέσεις και τετρακίνηση με δύο μοτέρ.

Όπως λέει ο Murray θα θέσουν νέα δεδομένα στην αυτονομία και στα οδηγικά στάνταρ με προδιαγραφές supercar. Θα ξεχωρίζουν από την αεροδυναμική τους σχεδίαση, ενώ η κατασκευή τους θα είναι ελαφριά χάρη σε ένα ειδικά εξελιγμένο πλαίσιο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!