NEAPINED

Κλέφτες ξεψάχνισαν μια BMW μέσα σε ένα βράδυ

Δεν πίστευε στα μάτια του όταν ο οδηγός της άτυχης «τριάρας» ξύπνησε για να πάει στο γραφείο με το αυτοκίνητο του.

Έχουμε δει διάφορες κλοπές αυτοκινήτων, αλλά αυτή εδώ βάζει υποψηφιότητα για την πιο γρήγορη και την θρασύτατη που έχει γίνει μέσα σε ένα βράδυ. Τόσο χρειάστηκαν τα λαμόγια που στην «έγδυσαν» το αυτοκίνητο που βλέπετε που ήταν παρκαρισμένο σε δημόσιο χώρο στην περιοχή Lindenplatz στο Hilden της Γερμανίας.

Όπως μπορείτε να δείτε έχει αφαιρεθεί ένα μεγάλο μέρος του αμαξώματος και αρκετά εξαρτήματα και παρελκόμενα από τον κινητήρα. Το περίεργο είναι πως οι κλέφτες άφησαν τους τροχούς, ίσως γιατί βαριόντουσαν να μπουν στον κόπο να σηκώσουν το αυτοκίνητο με γρύλλο. Ωστόσο, φρόντισαν να ξηλώσουν σχεδόν όλο τα ταμπλό μαζί με το τιμόνι.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το κόστος επισκευής θα ξεπερνά τις 20.000 ευρώ. Αν και το πιο πιθανό ένα μεγάλο μέρος της ζημιάς να καλυφθεί από την ασφαλιστική εταιρία. Ό επίσης πιθανό είναι να μην συμφέρει καν να μπει κανείς σε αυτή την διαδικασία αυτή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!