NEAPINED

Τι προστασία προσφέρουν τα θωρακισμένα αυτοκίνητα [video]

Είναι πραγματικά εντυπωσιακά τα επίπεδα προστασίας που μπορεί να προσφέρει ένα θωρακισμένο όχημα, όπως για την περίσταση ένα Toyota Land Cruiser 300.

Η καναδική Inkas Armored είναι μια από τις πιο γνωστές εταιρίες θωράκισης αυτοκινήτων και μέσω ενός βίντεο μας δείχνει την δουλειά που κάνει. Όπως θα δείτε ένα θωρακισμένο Toyota περνάει όλα τα δεινά που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα όχημα σε μία επίθεση με όπλα.

Έχει δεχθεί 780 σφαίρες από πυροβόλα διαφορετικού διαμετρήματος, έχουν σκάσει στην οροφή του έξι χειροβομβίδες και άλλες τέσσερις στο κάτω μέρος του, έχει πατήσει πάνω σε δύο νάρκες και έχουν ανατιναχθεί περίπου 15 κιλά TNT δίχως να διαπεράσουν την καμπίνα.

Προφανώς, εσείς δεν θα έχετε ούτε τα χρήματα, ούτε κάποιο λόγο για να επιλέξετε ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο. Υπάρχουν όμως πολιτικά πρόσωπα, επιχειρηματίες, διασημότητες ή ακόμη και κακοποιά στοιχεία που θα έδιναν χιλιάδες ευρώ για ένα θωρακισμένο.

Όπως και να έχει, στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε αυτές τις δοκιμασίες, ενώ σε αργή ταχύτητα μπορείτε να διακρίνετε ακόμη και την εξάπλωση που έχει μία βόμβα ή την πορεία μίας σφαίρας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!