NEAPINED

Bugatti: Έτοιμη η πρώτη Centodieci [video]

Πρόκειται για την πρώτη και μία από τις 10 όλες και όλες Centodieci που θα κατασκευαστούν συνολικά.

Ο αγοραστής της πρώτης Centodieci που κατέβαλλε περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ για να την αποκτήσει επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. Πάντως, όσοι γνωρίζουν πως στην κατοχή του έχει μία εξίσου σπάνια EB110 GT στο ίδιο μπλε που είναι βαμμένη και η εικονιζόμενη Bugatti προφανώς θα ξέρουν για ποιον πρόκειται.

Άλλωστε η Centodieci αποτίνει φόρο τιμής στην αρχέτυπη EB110 και μετά από τρία χρόνια εξέλιξης και δοκιμών παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Υπάρχουν αρκετές οπτικά διαφορές από την απλή Chiron, ενώ πίσω από το αμάξωμα έχει γίνει περικοπή 20 κιλών.

Επίσης, το στήσιμο είναι πιο σκληροπυρηνικό για οδήγηση στις πίστες και για αυτό υπάρχει ένα πρόσθετο αεροδυναμικό πακέτο και δύο διπλές απολήξεις στα άκρα του διαχύτη.

Ο W16 εξακολουθεί να αποδίδει 1.600 ίππους προσφέροντας ένα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,4 δευτερόλεπτα ή ένα 0-200 χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα. Τελική κάπου στα 420 χλμ./ώρα. Ποιος νοιάζεται, ποιος και που μπορεί να τα «πιάσει»;

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!