NEAPINED

H τιμή πώλησης του ηλεκτρικού Toyota bZ4X στην Ελλάδα

Το πρώτο σύγχρονο ηλεκτρικό Toyota θα είναι διαθέσιμο για παραγγελίες από τον Ιούλιο με τα πρώτα αυτοκίνητα να είναι έτοιμα για παράδοση το Νοέμβριο.

Στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής παρουσίασης του bZ4X στην Κοπεγχάγη η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota ανακοίνωσε την τιμή πώλησης της βασικής έκδοσης Active. Η τιμή αυτή της έκδοσης είναι στις 49.900 ευρώ και αργότερα θα προστεθούν οι εκδόσεις Active, Style, Black Edition, Lounge και Lounge Plus.

Η έκδοση Active είναι πλήρης προσφέροντας όλες τα συστήματα άνεσης και υποβοήθησης οδηγού. Από πλευράς τεχνολογικού εξοπλισμού στάνταρ θα είναι ο onboard φορτιστής 11 kW με το πεντάμετρο καλώδιο Type 3, ο DC ταχυφορτιστής 150 kW και η αντλία θερμότητας.

Η στάνταρ έκδοση έχει έναν ηλεκτροκινητήρα στον μπροστινό άξονα με ισχύ 204 ίππους και ροπή 266 Nm. Υπάρχει και η τετρακίνητη έκδοση με δύο μοτέρ και απόδοση 218 ίππων και 337 Nm, η οποία κοστίζει επιπλέον 3.000 ευρώ επί της βασικής έκδοσης.

Εδώ να πούμε πως όλα τα bZ4X εφοδιάζονται με μπαταρία 71,4 kWh που προσφέρει θεωρητική αυτονομία από 411 χιλιόμετρα και πραγματική στα περίπου 320-350 χλμ. Η μπαταρία έχει εγγύηση 10 χρόνια ή 1.000.000 χιλιόμετρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!