NEA

H Jeep θα αποκτήσει το πρώτο της ηλεκτρικό. Σας αρέσει;

Ακόμη και μία καθαρόαιμη 4×4 εταιρία αναμένεται να ασπαστεί το δόγμα της ηλεκτροκίνησης.

Το πρώτο ηλεκτρικό Jeep θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη των Opel Mokka-e και Peugeot e-2008, κάτι που σημαίνει πως πέρα από την ηλεκτρική έκδοση θα έχει και εκδόσεις βενζίνης και ντίζελ.

Το βασικό μοντέλο της Jeep δεν θα κατασκευάζεται μαζί με τα μοντέλα της Opel και της Peugeot στη Γαλλία. Θα παράγεται στο εργοστάσιο της Stellantis στην Πολωνία μαζί με επερχόμενο Fiat 500X και την Alfa Romeo Brennero.

Στις σχετικές εικόνες με το κίτρινο αυτοκίνητο βλέπετε μία σχεδιαστική προσέγγιση και το πως θα είναι το ηλεκτρικό Jeep. Ακόμη πιο κάτω θα δείτε μία ψηφιακή εκδοχή ενός ηλεκτρικού Renegade που ίσως και να δούμε στα επόμενα χρόνια ως ένα Jeep EV που θα έχει μεγάλες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Οντως πολύ όμορφο και Jeep. Πιστέυω οι πωλήσεις τις jeep στην ευρώπη θα αυξηθούν πολύ, (όπως και της Alfa Romeo) γιατί οι καταναλωτές θα ξέρουν ότι αγοράζοντας Jeep ή Alfa Romeo αγοράζεις .. Peugeot και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!