NEA

Τεχνολογική αναβάθμιση για το Toyota RAV4

Η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε μια αναβάθμιση σε επίπεδο συνδεσιμότητας, του συστήματος πολυμέσων και των συστημάτων ασφάλειας.

Με στόχο να έχει μια πιο ανταγωνιστική θέση στα μεγάλα SUV η Toyota ανακοίνωσε μια τεχνολογική αναβάθμιση για το RAV4, η οποία αφορά στις υβριδικές και την plug-in υβριδική έκδοση.

Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών (η βασική είναι 7 ιντσών) με νέα γραφικά που πλαισιώνει την επίσης νέα «ελεύθερη» οθόνη αφής 12,3 ιντσών. Κάτι που ήταν αναγκαίο αφού τα περισσότερα μεγάλα SUV διαθέτουν πλέον στάνταρ αυτό το στοιχείο εξοπλισμού.

Επίσης, υπάρχουν αναβαθμίσεις OTA (over-the-air), πλήρη ασύρματη συνδεσιμότητα σε Android Auto και Apple CarPlay, φωνητικές εντολές «Hey Toyota», απομακρυσμένος έλεγχος, νέες συστήματα στο σύνολο του Toyota Safety Sense, νέα εξωτερικά χρώματα κ.α.

Τα αναβαθμισμένα RAV4 θα είναι διαθέσιμα στα τέλη του έτους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!