NEAPINED

Ποια άλλη ελληνική εταιρία βγάζει πινακίδες κυκλοφορίας σε οχήματα που κατασκευάζει;

Αυτή είναι η ελληνική εταιρία που εδώ και 25 χρόνια κατασκευάζει «αυτοκίνητα-ρέπλικες» και έχει κάνει χρήση του ευεργετικού νόμου του 2014 για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων μικρής κλίμακας.

Πρόκειται για την εταιρία RCH του Ηλία Γαγανέλη στην Κατερίνη, που έκανε χρήση του νόμου που υπέγραψε από το 2014 ο νυν υφυπουργός υποδομών και μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος και αφορά το θεσμικό πλαίσιο για τα ΜΟΙΚ (Μεμονωμένα Οχήματα Ιδιαίτερης Κατασκευής).

Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα, όπως η Βρετανία και η πολιτεία της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ, είναι οι μόνες που έχουν νομοθεσία για τα μικρής σειράς παραγωγής ΜΟΙΚ.

Αυτή η νομοθεσία δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τους μικρούς κατασκευαστές, οι οποίοι εκ των πραγμάτων δεν δύνανται να ανταπεξέλθουν στις επενδύσεις μαζικής παραγωγής.

Εδώ και 5 χρόνια η RCH βγάζει και πινακίδες κυκλοφορίας στους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς δρόμους κάτι που έχει δώσει άλλη ώθηση στις πωλήσεις της.

Η ελληνική εταιρία τονίζει ότι η κατασκευή των αυτοκινήτων γίνεται  στην Ελλάδα, από την αρχή μέχρι το τελικό στάδιο, χωρίς τη χρήση έτοιμων kit που προέρχονται από το εξωτερικό. Σε ό,τι αφορά τις τιμές, αυτές χαρακτηρίζονται όπως τονίζεται, λογικές και ανταποκρίνονται στην ποιότητα και στην αξιοπιστία της δουλειάς μας.

Με αφορμή την πρώτη παρουσίαση του ελληνικού αυτοκινήτου, αυτό της Keraboss, κάνοντας χρήση του ευεργετικό πλαισίου για τα “ΜΟΙΚ’ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες παρουσιάσεις ελληνικών αυτοκινήτων που θα πάρουν άδεια κυκλοφορίας και πινακίδων. Μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!