NEA

Το Smart #1 της Brabus θα έχει 400+ άλογα

Το νέο Smart θα ξεκινήσει να πωλείται τέλη του έτους  στην Κίνα και μέσα  στο 2023 το περιμένουμε και στην Ευρώπη. Το οποίο θα έχει και έκδοση Brabus με πάνω από 400 άλογα!

Όπως ίσως να γνωρίζετε η Smart υπό την συνιδιοκτησία της Geely έχει αλλάξει ριζικά ρότα και ήδη έχει παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό SUV. Το οποίο θα έχει μέχρι και έκδοση Brabus που πιθανότατα θα ξεπερνά τα  400 άλογα με την προσθήκη ενός δεύτερου ηλεκτρικού μοτέρ για τετρακίνηση.

Ήδη η κορυφαία έκδοση του Smart που έχει ανακοινωθεί επίσημα αποδίδει 272 ίππους οπότε τα  400 άλογα  ακούγονται λογικά. Εννοείται πως θα υπάρχει αναβαθμίσεις στο σασί με σπορ ανάρτηση και ισχυρότερα φρένα, ενώ η μπαταρία θα είναι λογικά η ίδια με αναμενόμενα χαμηλότερη αυτονομία.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα στοιχείο πέρα από το επίσημο teaser που έδωσε η Smart στο Instagram με ένα βίντεο που μας δείχνει στα γρήγορα  ένα αγριεμένο #1 με μία φωτιζόμενη κόκκινη μάσκα, με μεγάλες εισαγωγές στον προφυλακτήρα, ένα μεγαλύτερο πίσω σπόιλερ και νέας σχεδίασης τροχούς. Το ανοιχτό χρώμα του αμαξώματος συνδυάζεται με μία κόκκινη οροφή, μαύρα σήματα και κόκκινες λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία του αμαξώματος. Περισσότερα, προσεχώς.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!