NEA

Το Milivie 1 είναι ένα restomod των 570.000€

Η μόδα των restomods καλά κρατεί με μια γερμανική  εταιρία  να σκοπεύει να κατασκευάσει μόλις 22 αυτοκίνητα. Σαν αυτό που βλέπετε.

Όπως μπορείτε να δείτε το πρώτο μοντέλο της Milivie είναι ένα restomod βασισμένο σε έναν Σκαραβαίο. Συγκεκριμένα, σε ένα VW Beetle 1303 που ξεχωρίζει από την μεγαλύτερη πίσω ουρά και που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην αμερικανική αγορά επειδή είχε και μεγαλύτερες διαστάσεις. Για αυτό είχε και την ονομασία Super Beetle.

Στην περίπτωση του restomod έχουν αντικατασταθεί σχεδόν τα πάντα. Το ταμπλό είναι σύγχρονο με δύο ψηφιακές οθόνες 12,3’’ σε ένα ενιαίο πάνελ, ενώ το μόνο που έχει μείνει σχεδόν άθικτο είναι το πλαίσιο. Από εκεί και πέρα υπάρχει νέα ανάρτηση και πολλές ενισχύσεις.

Στο πίσω μέρος εξακολουθεί να υπάρχει ο αναβαθμισμένος αερόψυκτος τετρακύλινδρος επίπεδος κινητήρας με χωρητικότητα στα 2,28 λίτρα, με διπλά καρμπυρατέρ Weber, ηλεκτρονικό ψεκασμό. Συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 4 σχέσεων της ZF με τρεις επιλογές (Drive, Sports και Manual).

Η Milivié θα προχωρήσει στην παραγωγή μόλις 22 αυτοκινήτων προς τιμήν των 22 εκ. Beetle που κυκλοφορήσαν παγκοσμίως. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν στους  πελάτες τους το καλοκαίρι του 2023 και το τελευταίο μέσα στο 2025.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!