ΑΓΩΝΕΣ

GP Αυστρίας: Και αυτό το Sprint το πήρε ο Verstappen!

Στο δεύτερο Sprint της σεζόν ο Verstappen κατάφερε ξανά να συγκεντρώσει τους έξτρα βαθμούς. Ακολούθησαν οι δύο Ferrari των Leclerc και Sainz με τον Μονεγάσκο να σημειώσει τον ταχύτερο γύρο. Ήταν η 3η νίκη του Verstappen σε Sprint, τα άλλα δύο τα έχει ο Bottas. Αύριο στις 16:00 ο αγώνας.

O Alonso δεν κατάφερε να εκκινήσει από την κανονική σειρά λόγω μηχανικού προβλήματος και έμεινε εκτός αγώνα. Στη συνέχεια ο κινητήρας της Alfa Romeo του Zhou (ξεκίνησε από τα pitlane) έμεινε από ηλεκτρικά και χρειάστηκε να γίνει ένας ακόμη γύρος σχηματισμού για την εκκίνηση.

Στην δεύτερη εκκίνηση ο Verstappen πετάχτηκε μπροστά και στη συνέχεια είχαμε μια ήρεμη κόντρα ανάμεσα στις δύο Ferrari με τον Leclerc να κρατά την θέση του πίσω από τον Ολλανδό. Καταστροφική ήταν η εκκίνηση για τον Hamilton που είχε επαφή με την AlphaTauri του Gasly.

Η πιο χαρακτηριστική μονομαχία του μικρού σε διάρκεια αγώνα ήταν η προσπάθεια του Hamilton και της Mercedes να καταφέρει να περάσει τον Mick Schumacher και την Haas. Μία μάχη που ένα χρόνο πριν δεν θα υπήρχε περίπτωση να μας απασχολούσε πάνω από μισό γύρο, και η οποία δείχνει την σημαντική υστέρηση του μονοθεσίου της Mercedes για φέτος. 

Στη συνέχεια είχαμε μία κόντρα ανάμεσα στις δύο Ferrari με τον Russell να ακολουθεί. Ο Perez ήταν πιο πίσω, με τον Hamilton να συνεχίζει την κακή του μέρα. Πολύ καλός και πάλι ήταν ο Mick Schumacher. Όπως είπαμε αύριο στις 16:00 ο αγώνας, δείτε εδώ την βαθμολογία μετά το Sprint.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!