NEA

Αυτό είναι ένα από τα πιο άσχημα αυτοκίνητα

Η κινέζικη εταιρία GAC παρουσίασε ένα πολύ φουτουριστικό επιβατικό van με την ονομασία Space Concept.

Το πολύ εντυπωσιακής σχεδίασης αμάξωμά του χαρακτηρίζεται από την τεράστια μάσκα με τις μεγάλες κάθετες μπάρες να καλύπτουν όλο το εμπρός μέρος. Η μάσκα αυτή μάλιστα είναι και φωτιζόμενη για να κάνει ακόμα πιο ακραία τα πράγματα.

Ένα ακόμα στοιχείο που προκαλεί είναι η πόρτα που ανοίγει προς τα πάνω η οποία σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπρός πόρτα αφήνουν διάπλατο χώρο για να μπει κανείς στο σαλόνι. Η ουρά του αυτοκινήτου έχει αρκετό μήκος έτσι ώστε να δημιουργείται ένα ειδικό «σκέπαστρο» για κάλυψη όσων καθίσουν στον… καναπέ που βρίσκεται στο πίσω μέρος του οχήματος.

Όταν και όποτε βγει κάτι τέτοιο στην παραγωγή θα έχει αυτονομία επιπέδου 4, και έτσι εξηγείται η ελευθερία των σχεδιαστών να δημιουργήσουν ένα σαλόνι όπου απουσιάζουν τα τυπικά που γνωρίζουμε για ένα αυτοκίνητο, όπως για παράδειγμα το αναδιπλούμενο τιμόνι.

Το πρωτότυπο κινείται με υδρογόνο, έχει απόδοση 180 ίππων και 350 Nm ροπής, ενώ η αυτονομία του φθάνει τα 650 χιλιόμετρα. Ο ανεφοδιασμός σε υδρογόνο χρειάζεται το πολύ 5 λεπτά, χρόνος αντίστοιχος με ένα αυτοκίνητο με συμβατικό κινητήρα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!