NEA

Δείτε ένα Jimny να ταπώνει ένα Hummer [vid]

Ένα βίντεο μας παραπέμπει στο δίδαγμα του Δαβίδ εναντίον του Γολιάθ με το μικρό ιαπωνικό 4X4 να βάζει τα γυαλιά στο αμερικάνικο θηρίο!

H μάχη φαίνεται ότι θα έχει εύκολη επικράτηση του αμερικάνικου θηρίου, με τον V8 των 6,2 λίτρων και των 400 αλόγων. Όμως το Suzuki Jimny με τα μόλις 102 άλογά του έχει ένα φουλ πακέτο τετρακίνησης και ένα μυστικό: είναι πανάλαφρο!

Βλέπετε, το Hummer ζυγίζει σχεδόν 3 τόνους, όταν το μικρό Suzuki, στην επιτρεπόμενη στην Ευρώπη επαγγελματική εκδοχή του ζυγίζει κάτι παραπάνω από ένα τόνο. Και κάπως έτσι σαν ένας άλλος Δαβίδ, το Jimny καταφέρνει να ξεπεράσει το Hummer σχεδόν σε κάθε δοκιμασία, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!