ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Renault στα Summer Camps του Ολυμπιακού

Η Renault, επίσημος χορηγός του Ολυμπιακού, βρέθηκε δίπλα στα παιδιά των Summer Camps της ομάδας που διεξήχθησαν την καλοκαιρινή περίοδο, με δώρα και εκπλήξεις!

Η Renault, μέσω του αποκλειστικού εισαγωγέα στην Ελλάδα, της Τεορέν Μότορς Α.Ε, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τις αθλητικές δραστηριότητες ως επίσημος Χορηγός της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 47 εγχώρια πρωταθλήματά ποδοσφαίρου, 28 Κύπελλα, έχοντας, παράλληλα, κατακτήσει και 18 double.

Εφέτος, η Renault ήταν δίπλα στη νέα γενιά αθλητών των Summer Camps του Ολυμπιακού, όπου για ένα ακόμη καλοκαίρι εκατοντάδες παιδιά έζησαν μια αξέχαστη εμπειρία στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Πρόκειται για μία εκδήλωση θεσμό σε επίπεδο ακαδημίας, η οποία πραγματοποιήθηκε για 21η φορά.

Στο φετινό Summer Camp, που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 1 Ιουλίου με απόλυτη επιτυχία, συμμετείχαν 200 παιδιά που ντύθηκαν στα ερυθρόλευκα και άρχισαν να μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου με προπονήσεις στους χώρους όπου βρίσκονται καθημερινά οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. Στο Camp του Ολυμπιακού συμμετείχαν παιδιά από 14 διαφορετικά σημεία ξένων χωρών.

Η Renault ήταν δίπλα στους μικρούς αθλητές και αυριανούς πρωταθλητές στα γήπεδα αλλά και στη ζωή, μοιράζοντας δώρα και αναμνηστικά, που συνδέουν την πρωτοπόρο εταιρία με τον πολύ-πρωταθλητή Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

Η Renault και η Τεορέν Μότορς Α.Ε. ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου και εύχονται σε όλα τα παιδιά καλό καλοκαίρι!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!