NEA

Δείτε ένα Kia EV6 να κοντράρει μία Ferrari F355 [vid]

Στην εποχή των ηλεκτρικών όλα μπορούν να γίνουν. Ακόμη και ένα Kia να κοντράρει στα ίσα μία Ferrari. Ποιος είναι ο νικητής;

Από τη μια έχουμε το εξαιρετικό ΕV6. Όχι στην κορυφαία του GT έκδοση, αλλά σε αυτή με τους 324 ίππους και τα 605 Nm ροπής. Δίπλα του βρίσκεται μία Ferrari F355. Παρά τα 20 χρόνια που έχει στην πλάτη της παραμένει ένα γνήσιο ιταλικό καθαρόαιμο με τον V8 να αποδίδει 380 ίππους και 360 Nm ροπής. Στα θετικά της ότι το βάρος είναι μόνο 1.350 κιλά.

Στην κόντρα που στήνεται σε διάδρομο προσγείωσης αεροδρομίου, τα αποτελέσματα έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Σε αρκετές περιπτώσεις το Kia με την άμεση επιτάχυνση και την τετρακίνηση αφήνει πολύ πίσω την Ferrari. H οποία όμως ανακάμπτει στις υψηλότερες ταχύτητες.

Δείτε σε ένα ακόμη βίντεο που ετοίμασε το carwow με τον Matt Watson το οικογενειακό της Kia να κοντράρεται με την παλιά Ferrari. Αλλά κάτι μας λέει πως το επερχόμενο GT με τα 585 άλογα θα μπορεί να τα βάλει ακόμη και με μία ολοκαίνουργια σύγχρονη Ferrari. Είπαμε, οι καιροί αλλάζουν…

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!