NEA

Έφερε 11 ντεραπαρίσματα και δεν έπαθε γρατζουνιά [vid]

Πρωταγωνιστής του βίντεο που τραβήχτηκε σε αγώνες dragster που έγιναν στην Αυστραλία είναι ο Mick Mansour πίσω από το τιμόνι ενός Nissan GTR R33.

Όπως βλέπουμε ο αγώνας ξεκινά αρκετά καλά, με τα πρώτα περάσματα να είναι 8,70 και 8,40 δευτερόλεπτα για το τέταρτο του μιλίου. Όμως στο τρίτο πέρασμα το αυτοκίνητο άρχισε να γλιστρά προς τα δεξιά με ταχύτητα που είχε ήδη ξεπεράσει τα 270 χλμ./ώρα.

Καθώς προσπαθούσε να το διορθώσει, ο ένας τροχός πάτησε στο γρασίδι και από εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Ο έλεγχος είχε πλέον χαθεί και το GTR ξεκίνησε να φέρνει τούμπες. Μετά από 11 ολόκληρες περιστροφές, κατάφερε τελικά να ακινητοποιηθεί.

Ευτυχώς όσοι είχαν ασχοληθεί με το “δέσιμο” του αυτοκινήτου είχαν κάνει καλή δουλειά, καθώς ο Mansour δεν είχε κάποιο σημαντικό τραυματισμό και κατάφερε να βγει από τα συντρίμμια.

Μάλιστα έμειναν ανεπηρέαστα και αρκετά κομμάτια από το GTR όπως ο κινητήρας, οπότε ο Mansour θα επανέλθει. Τέλος να πούμε πως το μοτέρ μπορούσε άνετα να φθάσει τα 2.100 άλογα, όμως για τον συγκεκριμένο αγώνα είχε “συγκρατηθεί” στα 1.500.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!