NEA

Πας μέγαρο για όπερα; Τώρα θα φορτίζεις και το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο

Ο ‘Όμιλος ΕΛΠΕ εισήλθε  στην αγορά της Ηλεκτροκίνησης με την νεοσυσταθείσα εταιρεία του Ομίλου, ElpeFuture, θυγατρική της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και ήδη αναπτύσσει εκτεταμένο δίκτυο σταθμών φόρτισης Η/Ο και τις αντίστοιχες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης.

Η ανάπτυξη σε πρώτη φάση συμπεριλαμβάνει την εγκατάσταση φορτιστών ταχείας φόρτισης (DC) σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ/ΒΡ ανά την Επικράτεια, καθώς επίσης και σημαντικό αριθμό φορτιστών AC.

Μάλιστα σε συνεργασία με το μέγαρο μουσικής ανακοίνωσε 10 σταθμούς φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος (AC), ονομαστικής ισχύος 22 kW ο καθένας στο δεύτερο επίπεδο (P2) του υπόγειου χώρου στάθμευσης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Ένας υπερσύγχρονος χώρος στάθμευσης στην καρδιά της Αθήνας

Ο τριώροφος υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, συνολικής χωρητικότητας 750 αυτοκινήτων και συνολικού εμβαδού 32.000 τ.μ., με υπερσύγχρονα συστήματα εισόδου – εξόδου είναι καθημερινά ανοιχτός και λειτουργεί για όλους ανεξαρτήτως των εκδηλώσεων.

Υπάρχει πλήρες σύστημα σήμανσης για την καθοδήγηση οδηγών και πεζών και διαθέτει 15 θέσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες και στα τρία επίπεδα.

Λειτουργεί από τις 6 το πρωί έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα

Χρέωση 3 € έως και τις τρεις πρώτες ώρες με χρέωση 1 € για κάθε πρόσθετη ώρα, από τις 6 το πρωί και μέχρι μία ώρα πριν την έναρξη των παραστάσεων.

Για τις ώρες των παραστάσεων η συνολική χρέωση είναι 5€  και ο ανώτατος χρόνος παραμονής είναι μία ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης και μία ώρα μετά τη λήξη της.

Μηνιαία χρέωση 100 €

Μόλις λίγα βήματα από το σταθμό του Μετρό ο χώρος στάθμευσης του Μεγάρου Μουσικής, με είσοδο από την οδό Κόκκαλη, διευκολύνει τις μετακινήσεις σας στο κέντρο της Αθήνας.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!