NEAPINED

Ford F-150 Raptor R: To ισχυρότερο στον κόσμο!

Η πιο εξτρεμιστική εκδοχή του δημοφιλέστερου pick-up στις ΗΠΑ κοστίζει 109.145 δολάρια και είναι πιο δυνατή από μία Porsche ή μία βασική Lamborghini!

To F-150 Raptor R είναι με διαφορά το ισχυρότερο «αγροτικό» στον κόσμο και κάτω από το καπό του έχει έναν V8 με χωρητικότητα στα 5,2 λίτρα. Με την βοήθεια ενός μεγάλου μηχανικού υπερσυμπιεστή από την Mustang Shelby GT500 η μέγιστη ισχύς φτάνει τους 710 ίππους και η ροπή τα 868 Nm.

Όλα περνούν στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου με 10 σχέσεις. Ο οδηγός έχει στην διάθεσή του τέσσερα προφίλ κίνησης: τα Normal, Sport, Quiet και Baja. Εννοείται πως η ανάρτηση (με ράβδους Πανάρ και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ) και τα φρένα έχουν αναβαθμιστεί σε σχέση με το απλό Raptor.

Εξωτερικά το κορυφαίο Raptor R ξεχωρίζει από τις μεγάλες εισαγωγές του αέρα και γενικότερα από το εμφατικό παρουσιαστικό που φλερτάρει με τα όρια του tuning. Στο εσωτερικό υπάρχουν στάνταρ καθίσματα της Recaro με επένδυση από δέρμα και αλκαντάρα, ενώ χρησιμοποιείται και ανθρακόνημα με Raptor στιλ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!