NEA

Το Toyota Yaris Cross GR Sport και στην Ευρώπη

Προς το παρόν η σπορ έκδοση του Yaris Cross παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία. Στην Ευρώπη την περιμένουμε μέσα στο 2023 ελπίζοντας σε σορτάρισμα της αναμονής στις παραδόσεις.

Για όσους γλυκοκοιτάζουν το Yaris Cross ίσως να αξίζει η αναμονή για την έκδοση Sport με την πιο δυναμική εμφάνιση χωρίς να υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά μέρη. Πρόκειται για μια έκδοση εξοπλισμού που περιλαμβάνει πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, το λογότυπο της Gazoo Racing στη μάσκα και στον χώρο αποσκευών, 18άρες ζάντες κ.α.

Στο εσωτερικό υπάρχουν ανάλογες αναβαθμίσεις όπως τα σπορ καθίσματα με μαύρο συνθετικό δέρμα και το λογότυπο της Gazoo Racing. Το τιμόνι είναι και αυτό με δερμάτινη επένδυση, τα πεντάλ έχουν αλουμινένια επένδυση ενώ υπάρχουν κάποιες σπορτίφ πινελιές στο ταμπλό.

Η μόνη αναβάθμιση στο σασί αφορά στην ανάρτηση με πιο σκληρά αμορτισέρ και χαμηλότερα ελατήρια που φέρνουν το αμάξωμα 10 χιλιοστά πιο κοντά στο έδαφος. Βελτιώσεις υπάρχουν και στο σύστημα διεύθυνσης για πιο άμεση πληροφόρηση, ενώ το ίδιο ισχύει και για το λογισμικό του κιβωτίου CVT.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button